Nota legal

En compliment amb el deure informació recollit a l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web https:/ /www.restaurantlido.com, us informa del següent:

  • Denominació social: Restaurant Lido
  • Domicili: Passeig de Camprodon i Arrieta, 13, 17310 - Lloret de Mar (Girona)

Amb els límits establerts a la llei, https://www.restaurantlido.com no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines d'Internet.

Els continguts i informació no vinculen a https://www.restaurantlido.com ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet de https://www.restaurantlido.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que https://www.restaurantlido.com no poden controlar. Per tant, https://www.restaurantlido.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de https://www.restaurantlido.com o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial ha de comptar amb el consentiment exprés de https://www.restaurantlido.com

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que https://www.restaurantlido.com ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades us informem que, mitjançant l'emplenament dels presents formularis, les vostres dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Studi Digital per tal de poder-vos prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-vos de les millores del lloc web. Així mateix, us informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant email a restaurantelido@gmail. com oa la direcció: Passeig de Camprodon i Arrieta, 13, 17310 - Lloret de Mar (Girona)

WhatsApp