Restaurant agradable, amb vistes boniques a la platja.

Restaurant Lido té l'ambició de fusionar les vistes amb la gastronomia mediterrània. És per això que l'entorn mariner passa a segon pla en el moment que el peix fresc arriba a taula. Just davant del mar que el va veure néixer.

La nostra carta

Més informació +

Les nostres tapes

Més informació +

El nostre restaurant

Més informació +

Restaurant Lido

Les nostres vistes al mar fan una acollidora decoració de la sala són el preludi de la nostra càlida benvinguda per fer de cada àpat una ocasió especial.
Descobriu una ubicació fantàstica al litoral de la Costa Brava a Lloret de Mar, i gaudiu d'una gastronomia relaxada al costat del mar.

El nostre restaurant

Des de 1982 la nostra cuina ha arribat als nostres dies respectant sempre la nostra qualitat en els productes que utilitzem, el nostre èxit està basat fonamentalment en satisfer els nostres clients oferint-los un producte i un tracte exquisit.

Una carta per a cada estació amb productes de temporada que ens ofereixen el mar i la terra. Vistoses presentacions, aromes mediterrànies, textures que es fonen a la boca i sabors que potencien la personalitat de cada plat.

Tot convida a gaudir d´un moment únic i inoblidable al voltant de la taula en un ambient íntim i acollidor en companyia de qui més vols, la família, els amics o els clients.

WhatsApp